Om oss


Glädjeinspiratörerna

Vi är en blandning orädda och sprudlande figurer mellan 25-35 år med olika utbildningar, yrken och bakgrund. Cheer-leader, coach, lärare, studerande – vi kommer från alla möjliga hörn och kanter men med en gemensam kärna – att inspirera till mera glädje hos andra!

Filosofin

Vi tror på att all förändring som vi vill se omkring oss börjar med var och en av oss.

Genom att vi bjuder på oss själva så skapar vi glädje, värme och större gemenskap på ert företag/event/tillställning och kan bli en inspiration till detsamma hos era nära och kära.

Studier har visat att högst upp på listan av saker som äldre människor ångrar är att dem inte var sig själv mera… Att dem inte gjorde det dem egentligen ville, utan följde strömmen och rädslan.  Så…vad är allra viktigast – att vi är seriösa, snygga och ordentliga  (fast med mindre skratt och glädje på ålderns höst) eller att vi har roligt genom att vara och bjuda på oss själva? Vilka minnen är dem roligaste och vilka vill du ha flest av? :)

Det var denna insikt som fick idéerna till Elevators.se att börja gro- hur kan vi inspirera andra till att vara sig själva, bjuda på sig själva, skapa roligare atmosfär och minnen? Genom att vara det först och främst såklart!

Det ena behöver inte utesluta det andra och allting har sin rätta tid och plats. Jag tror vi alla vet vart vi kan höja tempen och glädjen några grader!:)

VI hoppas att ni vill skapa flera roliga minnen tillsammans med oss! Vi hörs!

kontakt[a]elevators.se