Goodwill

Post-It Forward


Grannens Dag!

Det är söndag kväll och vi har precis landat från vårt senaste event; POST-IT FORWARD! på Grannens Dag i fredags (som Fortfarande ökar i likes på Facebook!! Jättekul!:D) och det känns så bra!:D Vilken dag och vilken vecka!

Det var minst sagt en intensiv och kul vecka med målet att sprida detta till så många som möjligt genom att skriva en komplimang till en granne och posta denna lapp på vår FB-sida.
Vi vill ju att så många får vetskap om att det finns en sådan dag men framförallt att inspirera till att göra något gott för någon annan.

Det vart inte mycket sömn för mig och David (vår underbara webdesigner, coach kollega och vän) och det verkade inte behövas heller – inspirationen och kreativiteten var starkare än alla koppar kaffe i världen! Det är så häftigt att se och uppleva energin som uppstår när man gör det man är passionerad över (och kanske menad för?). Det som får ens hjärta att slå dubbel volter!:) Och så är det för oss – vi älskar att inspirera till glädje, energi och kärlek bland våra medmänniskor….så vi har haft ultrakrafter! Fram tills idag…haha! Någon gång säger kroppen ifrån…den verkar vilja ha någon dags vila nu..;)

Ge och få det 10 ggr tillbaka!

What goes around comes around – i många fall med en ännu större kraft!:)
Dagens krafthandling – att uppskatta någon för att den finns och betyder mycket för oss – med ett leende, en komplimang och t.o.m en kram till främlingar är en så enkel handling som får ens hjärta att växa….10 ggr. Att få den där misstänksamma, lätt surmulna kostymnissen som gärna skulle vilja försvinna genom marken i osäkerhet inför vilka vi är, att lysa upp på en handvändning och bli tjenis med efteråt….det är en sann glädje och seger!:)

Innerst inne vill vi alla samma sak. Vi vill alla bli sedda, uppskattade, erkända och accepterade för dem vi är. Men många av oss vill först få det innan vi kan ge det…Men så länge vi väntar på att det ska komma utifrån så kommer vi få vänta väldigt länge….Det börjar med oss.

Våga ….det är värt det varje gång

Vi har förstått att det här inte är helt naturligt för oss. Om det varit det så hade vårt samhälle sett annorlunda ut idag. Så vad är det vi är rädda för..? Att bli nekad? Avvisad? När vi vill visa en kärlekshandling?
Vi är rädda för vi att vi inte är vana vid att någon främling skulle vilja komma fram och ge/säga något fint…UTAN att vilja ha något i gengäld (pengar, mat etc) eller kanske t.o.m vill göra oss illa. Vi förstår …och vi vill göra en förändring. Vi började med detta …och flera event blir det!

Det finns tekniker som gör att alla kommer att ta emot dig med ett leende och nyfikenhet vilja höra vad du har att dela med dig….Håll er uppdaterad om vilka dessa är..:) Kommer snart.

Tills dess, ETT VARMT TACK till alla ni som valde att skriva något fint till någon i fredags! och fortsätter att sprida detta varje dag…varje dag väljer vi vilken värld vi vill leva i! TACK ljusspridare!:)

En Kärleksfull och stark vecka till er alla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *