Tankar

Elevators.se föddes!


Den här sommaren föddes vi!:D

Nu har sommarens sista lopp passerat! Vi hann hänga på och visa upp oss på 4 stycken; Tjejmilen, Topploppet, Halvmarathon och Midnattsloppet! Och vi fick flera samarbeten inför nästa år- jättekul!!:D

Det är så kul och en ära att få peppa löpare tycker vi! Det är liksom en win-win för alla..Dem blir glada och mera taggade (och får förhoppningsvis ett ännu bättre minne från loppet!:) och VI blir glada och taggade! Att se en annan människa bli glad, motiverad, taggad är ju det finaste vi kan göra för varandra…eller?:) Och om vi också få dansa till egen musik eller liveband längs banan – kan inte bli bättre!

Det är kul att peppa Alla! Det är dock något speciellt att stötta dem som kämpar, nästan sliter, på slutet….när benen är som bly, munnen snustorr och man vill ge upp vilken sekund som helst. (Jag har själv sprungit lopp sen barnsben så kan känna med dem). Det är då som det känns att vi klivet in i vårt sanna essä! Att från vårt hjärta peppa dessa är bland det finaste minnen från alla lopp tror jag. Kvinnan som sa att hon inte orkade mera men som vi fick igång igen! Leendet hon gav innan hon tog upp farten igen var ovärderlig! Och den fina 96-årige söderkisen på Midnattsloppet som var sist i mål…Vi joggade in i ihop och han berättade t.o.m en del av sin livshistoria på dem sista 400 metrarna ihop! Detta var hans 27e lopp (om jag inte minns fel:)! Vilken hjälte! Sådana här möten förgyller vår insats och något man sällan glömmer ..:)

Det här är bara början…..vi ser framemot nästa års glädjeboost i loppen!:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *